WINNER – WWIC

I seriously love these guys. Monster rookies. 🙂

Their songs, their music-related skills, their not-so-dance-oriented-performances, their ‘WIN : Who Is Next’ moments, their antics as shown in ‘WINNER TV’, and Nam Tae Hyun..hellooo..say no more.

My only regret is WWIC is not happening in countries other than South Korea, Japan, and China. Sad. Sad. Sad. Why YG, why? This kind of concept is so…I’m not sure how to say it, but I’m sure it will be fulfilling as an Inner Circle to come to an event such as WWIC. Perhaps language barrier is the issue?

Please don’t stop the music.

Musikimia – Apakah Harus Seperti Ini

Been a fan of Padi’s music since a long time ago (bikin lagu kok cenderung timeless dan dalem! Suki! bodo amat deh mainstream). Bolak-balik denger lagu ini di radio penasaran setengah mati siapa toooh penyanyi aslinya. Cuma ngenalin vokalnya Fadly tok. Entah kenapa tiap gue search kok result nyasar kemana-mana..brrrp. Hahah.

Tapi penasaran gue terbayar sudah. Dengarkan dan resapi..hihihi halah2..

Cumberbatch Update

..and a bit of Martin Freeman in the beginning 😉

How annoying is he?? Haha.
Anyway, masa hiatus tv series ini memang suka bikin geregetan yah, can’t wait, can’t wait.

Til next season!

Better Knowledge of Myself?

What are you most afraid of:

You are afraid of things that you cannot control. Sometimes you show your anger to cover up how you feel.

Bener juga ini.. Hahaha.

Iseng ngisi tes ginian, tau dari Jeng Safitri *dadah-dadah*

Walaupun tes semacam ini suka bikin gue ngga percaya (hasilnya menjurus positif semua dan jawabannya pake disuru ngayal sih..gue kan suka random :P) tapi ngga papa deh buat lucu-lucuan aja.

Silakan coba-coba.. 😉