You’ve Never Been In Their Shoes

Lagi ingin share potongan blog post yang gue temuin.

for now, i’ll leave you with one bit of advice: if you know someone who is going through fertility issues, for the love of god, don’t say “you just need to relax.”  it’s like saying “it will happen when you’re not looking” to a single person.   in both cases just say “that must be hard for you, let’s go get an ice cream.”

From things that she loves.

Bukan mau membahas soal fertility issue-nya.  Tapi bagian yang mengandung unsur ‘komen itu gampang’ lho. Sering ngga nyadar ya kalo komentar-komentar kita itu sebenarnya nyinggung sisi personal banget dari orang lain. Tertutup oleh candaan, kedekatan antar satu sama lain, perbedaan sudut pandang atau pola pikir, dsb….. padahal kalo mood lagi down, yang denger tetep jleb jleb jleb juga jadinya.

Apalagi si orang yang dikomentari ini kan sebetulnya (bisa jadi) sedang berharap, dan dia berusaha sebaik mungkin supaya harapannya itu tetap hidup..mungkin ya. Tetep dong, pake hatilah ya.

Jadi,

i : Abis ini, terus apa?

ii : Ya emang terus apa harusnya?

Advertisements

2 comments

  1. www.download.com · May 22, 2012

    naturally like your web site but you need to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the truth on the other hand I’ll certainly come again again.

  2. shoping · May 23, 2012

    Thanks , I have just been searching for information about this subject for ages and yours is the best I have came upon till now. But, what concerning the conclusion? Are you positive in regards to the source?|What i don’t realize is in truth how you are not really much more well-appreciated than you might be right now. You are very intelligent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s