What Do You Get On Your Day Off?

Way too fun holiday?
Or just sucks?
Meaningful stuff?
Or just plain so-so..?

Anyhow, what happened to me today, is just another reassuring moment..

    • That money can buy you almost anything (almost ya..). Lo butuh buru2, padahal aslinya ngabisin waktu lama. You got money? Some ppl can shorten time for you, buy you some time-wrap machine. Guaranteed.
    • Ada harga, ada kualitas. The higher the price, most likely the better things you can get..
    • Nyambung sama poin diatas, with great price, comes great service. Belanja di tempat yang jualannya so-so dan pake prinsip “yu punya doku, ay baru asik”, siap-siap aja dapet service seadanya.. Butuh info lebih lanjut soal barang yang mau dibeli, bisa aja cuma dapet seupil, berhubung si shop assistant juga santaaay, cuek deh jelasin fitur suka-suka dia aja..oh well..

Semua poin diatas ngga asing lagi sih ya.. Kebetulan aja di hari ‘libur’ gw ini ada aja kejadian yang bikin semua hal diatas jadi berasaaaa banget..

Have a greeeat Monday guys!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s